secret athens

Maharaja Kitchen

Ψάχνοντας για αυθεντικό ινδικό εστιατόριο, φτάσαμε μέχρι τον Πειραιά, για να βρούμε τελικά το Maharaja Kitchen. Ένα Ινδικό εστιατόριο για Ινδούς! Πολλοί το θεωρούν ένα κρυφό διαμάντι στη συνοικία της Τρούμπας καθώς ή σχέση ποιότητας/τιμής αλλά και ποσότητας είναι εξαιρετική.

Βρίσκεται σε ημιόροφο μιας πολυκατοικίας, σαν χώρο μην περιμένετε κάτι φαντεζί, αντιθέτως πρόκειται για ένα μικρό χώρο με λίγα τραπέζια, καθαρό και με πολύ φιλικό προσωπικό. Κατευθείαν στο ψητό όμως. Αρχικά παραγγείλαμε 2 ροφήματα, ιδανικά για να συνοδεύσεις τις spicy γεύσεις που θα ακολουθούσαν. Δοκιμάσαμε το κλασικό αλατισμένο Λάσι, δηλαδή χυμός απο φρέσκο γιαούρτι, νερό και αλάτι και εναν χυμό απο φρέσκια μέντα, lime, λεμόνι και ζάχαρη σιρόπι.

Τα πιάτα σερβίρονται κυριολεκτικά αχνιστά μπροστά σου. Απολαύσαμε ένα εξαιρετικό κεμπάπ μέντας – μαριναρισμένο κοτόπουλο, τρυφερό και αρωματικό. Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπεις το Τσάνα Πίντι, δηλαδή ρεβύθια μαγειρεμένα με κρεμμύδι, ντομάτα, τζίνζερ, σκόρδο και μπαχαρικά. Δοκιμάσαμε επίσης το νούμερο 35 του καταλόγου, μεγάλα κομμάτια απο κοτόπουλο, μαριναρισμένο με σκόρδο, σάλτσα απο γιαούρτι και μείγμα ινδικών μπαχαρικών. Τρομερό. Το πόσο τρυφερά είναι γενικά τα κομμάτια κοτόπουλο θα σου κάνουν πολύ θετική εντύπωση όπως και το αρωματικό και σε γενναίες ποσότητες ρύζι που θα σου σερβίρουν.

Ο γενναίες ποσότητες, η καλή σχέση τιμής/ποιότητας και ο τεράστιος κατάλογος είναι λόγοι που θα επισκεφτείς ξανά και ξανά το Maharaja Kitchen.

|| Νοταρά 122, Τερψιθέα

Leave a reply

Fields marked with * are required