secret athens

Kennedys Coffee & Sandwiches

Tο 2009 δυο φίλοι που αγαπούν πολύ το design αποφάσισαν να ενώσουν δυνάμεις, όταν μεταξύ αστείου και σοβαρού βρήκαν ένα κενό στην αγορά: αυτό του delivery cocktails. Και κάπως έτσι απλά, εγένετο η Drinkworks Cocktails. Μια εταιρία που όχι μόνο φέρνει cocktails στην πόρτα σου, αλλά αναλαμβάνει και events, επαγγελματικά ή μη, όπως και parties. Σερβίροντας πάντα τα καλύτερα cocktails ή δίνοντας το know-how, ώστε ο καθένας να φτιάξει το δικό του, μέσα από kits.

Ήταν θέμα χρόνου απλώς, οι δύο φίλοι να αναλάβουν και την αντίπερα όχθη: αυτή του καφέ. Και εγένετο το πρώτο αυτόνομο πρότζεκτ της Drinkworks Cocktails, το Kennedys. Το οποίο πήρε το όνομά του από την ομώνυμη πλατεία της περιοχής στην οποία βρίσκεται και σερβίρει εξαιρετικό καφέ. Το delivery είναι φυσικά και πάλι στο μενού των υπηρεσιών.

Ο Απόστολος Γεωργόπουλος και ο Ορέστης Αργυρόπουλος, οι δύο φίλοι που ανέλαβαν την ευθύνη και πάλι του delivery των πιο πολύτιμων υγρών supplies της ζωής μας, έριξαν αυτή τη φορά το κέντρο βάρος στην επιλογή ενός ιδανικού partner-in-crime και καφέ: του Kudu (μια εταιρία που ιδρύθηκε το 2013), από εξαιρετικούς κόκκους Arabica, που μεγαλώνουν αποκλειστικά σε ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες.

Τέλος, στο Kennedys μπορεί κανείς να βρει και σπιτικά bagels ή σάντουιτς από φρέσκο χωριάτικο ψωμί – ιδανικά να σετάρουν τους πρωινούς καφέδες.

||  Δαναϊδων 1, Χαλάνδρι

Leave a reply

Fields marked with * are required