secret athens

Μπαρ Μπεε Κιου

Αμερικάνικος αέρας φυσάει τον τελευταίο καιρό στην οδό Φρεαττύδος στον Πειραιά και γι’αυτό ευθύνεται το Μπαρ Μπεε Κιου , ένα αυθεντικό μπριζολάδικο του οποίου η ατμόσφαιρα και το φαγητό θα μπορούσαν άνετα να είναι made in U.S.A.

Γιγαντιαία μπιφτεκόψωμα , όπως αποκαλεί ο ιδιοκτήτης τα burger , σερβίρονται σε διάφορες παραλλαγές με ευφάνταστα ονόματα και κοινό παρονομαστή το νόστιμο μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κρέας Angus Ιρλανδίας , αφράτα burger bun από φούρνο, μπόλικες τηγανητές πατάτες και σως , όλα χειροποίητα και τέλεια συνδυασμένα μεταξύ τους! Το μενού περιλαμβάνει επίσης ποικιλία κρεατικών πρωτότυπα μαριναρισμένων και ιδιαίτερες σαλάτες ενώ εμπλουτίζεται και αλλάζει συνεχώς, με το burger του μήνα να αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για συχνές επισκέψεις!

Ατμόσφαιρα φιλική και cozy για την οποία σε προδιαθέτει η παιχνιδιάρικη ονομασία του μαγαζιού , αποπνέει ο μικρός χώρος με το casual american style design, ενισχύεται από την rock n blues μουσική και απογειώνεται με την ενέργεια και το κέφι του ιδιοκτήτη – σεφ και του προσωπικού .

|| Φρεαττύδος 13, Πειραιάς

|| Άννα Περιβολάρη

Leave a reply

Fields marked with * are required